From Sue’s Red Bulls

Wij zijn Peter en Annemarie en wonen met onze honden samen in het prachtige Middel in de provincie Overijssel. Onze liefde voor de bullmastiff is begonnen met Toontje, een herplaatser. Toontje is in een hele slechte conditie bij ons gekomen en hierdoor hebben wij veel te kort van hem mogen genieten. Toch heeft hij onze harten gestolen en zijn we door hem besmet geraakt met het Bullmastiff virus.
Tika en Susie.jpg
In onze zoektocht naar een pup zijn wij terecht gekomen bij From Sue’s Red Bulls en dit was wat wij zochten bij een fokker. We werden verwelkomend door twee prachtige rode dames Tika en Suzie en een grote puppy-ren midden in de kamer met 8 super schattige bullmastiff pups en we wisten dat we niet verder hoefde te zoeken. 6 weken later mochten we onze Bonke (Wayne Bonke en BabsFrom Sue’s Red Bulls) ophalen.

De toenmalige eigenaren van From Sue’s Red Bulls, Kitty en Theo, hebben ons altijd met raad en daad goed bijgestaan en ook toen wij af en toe naar show gingen met Bonke waren zij altijd van de partij. In het voorjaar van 2013 besloten zij te stoppen met fokken en kregen wij de kans de kennelnaam From Sue’s Red Bulls over te nemen. Een hele eer en deze kans hebben wij met 4 handen aangegrepen.

HPSU7476

Wij willen onszelf geen hobbyfokker noemen, ondanks dat wij maar af en toe een nestje fokken, omdat wij vinden dat fokken een serieuze zaak is. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer. Al onze honden leven bij ons in huis en daarom staan karakter en gezondheid ook voorop.

Peter & Annemarie